Een ritje met een e chopper is de ervaring die je wilt beleven

Verken de Liemers streek in stijl met dank aan de e-chopper! Ontdek de Liemers streek met de milieuvriendelijke en geruisloze e-chopper door op eigen houtje op pad te gaan of door een van de voorgestelde routes te kiezen. Een plezierige manier om de middag door te brengen met vrienden, familie, of zelfs een paar collega’s van een plaatselijk bedrijf!

E chopper huren

Kickbike steppen

De Liemers verkennen op een kickbike stelt je in staat in je eigen tempo en op eigen kracht te gaan. Je kunt aanzienlijke afstanden afleggen als je een gemiddelde snelheid van 10 kilometer per uur aanhoudt. Leuk voor een competitieve middag, een feest voor kinderen, of een dag met het gezin!

Activiteiten met verkenningstochten

Zoek een oplossing voor het mysterie terwijl je te voet, per kickbike, of per e-chopper reist. Ben je competitief ingesteld? Kies dan het spel waarin jij en je teamgenoten de meeste kans hebben om punten te scoren en hoger op het klassement te komen.

Escape box

Een puzzel-ontsnappingsspel dat thuis met vrienden of familie gespeeld kan worden. Lukt het jou het mysterie te ontrafelen? Plaats je bestelling voor de ontsnappingsdoos, die bij je thuis wordt afgeleverd en een reeks intrigerende en interactieve puzzels, breinbrekers en geheime boodschappen bevat. De ontsnappingsdoos is geschikt voor één tot vijf personen en duurt gemiddeld twee tot vier uur!

Verken met een e-chopper de nabije omgeving

Als je door de Liemers trekt, kom je een aantal natuurgebieden tegen, waarvan er enkele zijn: De Geuzenwaard, Carvium Novum, Ossenwaard, en Kijfwaard. De Gelderse Poort omvat deze beschermde natuurgebieden als onderdeel. Je vindt er de Konikpaarden en Schotse Hooglanders, en ook mindere dieren als lepelaars, reigers en roofvogels. Er zijn ook verschillende historische plaatsen of plekken in De Liemers, zoals de redoutes (wachttorens) in de natuurgebieden, Het Schipperspoortje, Gemaal Oude Rijn, Huis Aerdt of Romein aan de Byland.

Bovendien mag je het zien van de Rijn, de Oude Waal, of het Pannerdensch Kanaal niet missen. Ben je meer in de stemming om met je voeten in het water rond te lopen, of ga je liever duiken op een warme dag? Neem dan een duik in het Byland of de Breuly voor wat broodnodige verfrissing!

Bron: E chopper huren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest