Services

Aangepaste leiderschapscoaching voor startende leiders

Persoonlijke, één-op-één zakelijke leiderschapscoaching. Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden, bouw relaties op, overwin uitdagingen, versnel je ontwikkeling, en bereik doelen.

Zoveel leiders voelen zich verspreid en vastzitten. Toch zijn ze in staat hun gedrag en hun traject te veranderen als ze maar de juiste hulpmiddelen en de juiste steun op het juiste moment kregen. Die steun zoeken kan een uitdaging zijn en vaak is het het moedigste wat je kunt doen. Maar klaar of niet, verandering gebeurt. Laten we er samen naartoe gaan!

coaching services

Waarom coachen?

Als je je leiderschapseffectiviteit wilt maximaliseren, is er geen fijnere manier dan door de ondersteuning van bedrijfs- en leiderschapscoaching.

Als je je vastgelopen, overweldigd en ongeconcentreerd voelt, kan coaching goed bij je passen.

70% van degenen die coaching kregen verbeterden hun prestaties, relaties en communicatie.
80% van de coachende cliënten ervoer een verbeterd zelfvertrouwen.
73% meldde gezondere relaties.
72% zei dat hun communicatievaardigheden verbeterd waren.
70% beweerde betere werkprestaties te hebben.
96% van degenen die executive coaching hadden ervaren, zei dat ze er voordelen van zagen en het opnieuw zouden doen.
Overweeg business, executive, leiderschap, en team coaching programma’s als een middel om aan je professionele toekomst te bouwen. Plan een ontdekkingsgesprek en we kunnen een op maat gemaakt coaching stappenplan voor je samenstellen.

Jij en ik zullen moedige, authentieke en openhartige gesprekken voeren om af te stemmen op je doel, een plan op maat te maken, en een transformatie te beginnen om ineffectieve gewoonten die je vast en ongelukkig houden te vervangen – door gewoonten die echte resultaten in je leven opleveren.

Wat je kunt verwachten met mijn services

Visie: Creëer een visie op leiderschap en succes door onze samenwerking en mentorschap.
Zelfbewustzijn: Begrijp je sterke punten en potentiële groeigebieden om te ontdekken hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. Krijg meer zelfvertrouwen, helderheid en productiviteit.
Discipline: Ontwikkel systemen en processen die structuur, organisatie, uitvoering en verantwoordelijkheid aandrijven.
Leiderschap: Identificeer professionele en persoonlijke leiderschapsvaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen te leiden.
Communiceren: Bevorder je vermogen om met impact te communiceren terwijl je zachte vaardigheden zoals empathie, medeleven en vriendelijkheid aanscherpt.
Mindfulness: Je verwerft een mentaliteit, hulpmiddelen, en kaders die je een leven lang zult gebruiken.