Taalvakanties

Hoe kan een jongere zoveel Engels leren in zo’n korte tijd als ze al zoveel jaren op school zitten? Onze filosofie is een duidelijk antwoord op deze vraag. Door middel van onze taalonderdompelingskampen met volledige onderdompeling, onze online vakantieclub en onze online bijles, helpen we studenten vertrouwen en competentie te krijgen in een breed scala aan Engelse taalvaardigheden!

Studenten kunnen in de loop van het jaar ook profiteren van aanvullende Engelse training. Studenten kunnen het hele jaar door hun Engelse taalvaardigheid ontwikkelen door gebruik te maken van onze goedkope online bijlessen in het Engels, Frans, Nederlands en Spaans, die worden gegeven door Engelstaligen als moedertaal.

Taalvakanties

Innovatieve lesmethoden en Activity-Based Learning (ABL) zullen ervoor zorgen dat de decennialange gecombineerde ervaring van ons team de best mogelijke taalinstructie (ABL) biedt. Leren is het meest effectief als het plezierig is, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze studenten hun lessen leuk vinden en enthousiast zijn om te leren.

We leggen meer nadruk op taalverwerving dan andere taalkampen om ervoor te zorgen dat elke student het meeste uit de cursus haalt.

U kunt kiezen uit een selectie van cursussen die bij uw leervoorkeuren passen!
Sommige leerlingen hebben baat bij het leren van Engels in een andere omgeving dan in een traditioneel klaslokaal. Om te garanderen dat we het maximale uit elke leerling halen, hebben we een aantal verschillende lessen bedacht.

De gerichte begeleiding die ze krijgen van onze native online docenten heeft ervoor gezorgd dat studenten opmerkelijke vooruitgang hebben geboekt in een verrassend korte tijd. We hebben native professionals die je op verschillende manieren kunnen helpen, waaronder het helpen slagen voor examens, het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het verbeteren van academische vaardigheden voor school.

Studenten krijgen de kans om hun nieuw verworven Engelse vaardigheden op de proef te stellen als onderdeel van onze vakantieclub. Om de informatie van studenten uit schoolboeken te verbeteren, passen we onze Activity Based Learning (ABL)-pedagogie toe, die praktische, boeiende activiteiten in het Engels omvat.

Ons primaire doel is om onze Engelse taalvaardigheid te vergroten, maar we willen ook ons ​​zelfrespect vergroten. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze kinderen welkom zijn en zich op hun gemak voelen in hun leeromgeving.

Studenten bij Go Native worden aangemoedigd om in het Engels te communiceren in plaats van dat ze hiertoe door de school worden gedwongen. Tijdens Go Native Language Holidays wordt van studenten verwacht dat ze te allen tijde in het Engels communiceren; als ze dat echter niet doen, zullen we ondersteuning bieden. Als gevolg hiervan krijgen de studenten in plaats van harde straffen mooie straffen. En ze aanbidden het ook in hun hart! Zie voor jezelf in onze foto’s; ze spreken voor zich.

Studenten zijn meer bereid om te leren wanneer ze zich in een omgeving bevinden die prettig en vriendelijk voor hen is. Alleen is dit moeilijker dan ooit! Door deze omgeving en de hulp van een bekwaam team, zijn we in staat om de meest effectieve leerervaring te bieden die mogelijk is, inclusief plezier maken. Deze regeling is voordelig voor alle betrokken partijen.

Bron: Taalvakanties

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest